Over kitbedrijf Direct

Over ons

Snel een kitter regelen? Wij staan voor je klaar.

Kitbedrijf Direct speciaal voor particuliere opdrachtgevers

De meeste kitbedrijven werken voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Om jou als particulier beter te kunnen helpen, zijn we gestart met Kitbedrijf Direct en werken we alleen voor particulieren.

Hoezo kun je mij dan beter helpen denk je misschien? Dat zit zo. Andere kitbedrijven werken met offertes, die je eerst aan moet vragen. Na akkoord van de offerte plannen ze de werkzaamheden in. Om sowieso een prijs te krijgen duurt vaak al een dag. En ga je akkoord, dan pas plannen ze een afspraak in. Al met al een aantal contactmomenten die tijd kosten.

Hoe we dit weten? Omdat we een zusterbedrijf zijn van Arluca Kitvoegafdichting en die werkt met name voor zakelijke opdrachtgevers.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een online gemaakt. Die kun je 24/7 gebruiken. Gratis, vrijblijvend en anoniem. En wil je het kitwerk uit laten voeren, dan kun je meteen een afspraak plannen.

De meeste kitbedrijven zijn ingericht voor grotere projecten van zakelijke opdrachtgevers. En zijn particuliere opdrachten maar een klein deel van hun volledige omzet.

Ondanks dat we in januari 2022 de deuren hebben geopend, hebben we wel meer dan 15 jaar ervaring in bouwkundige afdichtingswerkzaamheden.

Hoe werkt het?

Het begint met het invullen van de afmetingen in de online calculator. Op basis van de ingevulde afmetingen krijg je een prijs. Bevalt de prijs, dan stuur je de calculatie in. Daarna plan je direct een dag en tijd. Je krijgt daarna nog een bevestiging van ons en je ziet de kitter op de afgesproken dag en tijd verschijnen.

Wanneer de kitter bij jou thuis is, bekijkt hij ter plekke eerst al het kitwerk. Daarna meet hij het nodige kitwerk op zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is daarom niet erg wanneer de afmetingen in de calculator niet exact kloppen. Uiteindelijk betaal je alleen de daadwerkelijke meters kitwerk en daarom betaal je nooit te veel.

100% tevredenheidsgarantie

De kitter kit alles netjes af met de juiste kleur kit. Daarna bekijk je kitwerk samen, want we vertrekken pas als je tevreden bent.
Bereken een prijs
"Wanneer je een lekkage hebt of je zit midden in de verbouwing. Dan wil je snel en makkelijk een kitter regelen. En verder geen poespas met offertes aanvragen en daarna weer wachten totdat iemand terugbelt. Daarom staan wij voor je klaar. Bereken direct zelf een prijs en plan meteen afspraak met een kitter. Zo ben jij het snelst geholpen."
Tim Lucassen
Tim Lucassen
Eigenaar
David van Aarle
David van Aarle
Eigenaar

Kitbedrijf Direct is gesloten

Kitbedrijf Direct heeft alle bedrijfsactiveiten gestaakt.
crossmenu