Professionele kitter Oisterwijk

Door nieuw kitwerk weer een frisse uitstraling met een waterdicht resultaat

100% tevredenheidsgarantie
3 jaar garantie op het kitwerk (met certificaat voor de verzekering)
Direct zelf een prijs berekenen en afspraak plannen
Kitwerk prijs berekenen
Anoniem & vrijblijvend
3 jaar garantie op kitwerk

Professionele kitter Oisterwijk

Waarom een professioneel kitbedrijf laten kitten?

Badkamer

Omdat goed kitwerk lekkages voorkomt bij de tegelvoegen
Je krijgt een mooie en schone uitstraling door strakke voegen
Tijdens het douchen heb je een frisser gevoel door schone nieuwe kitvoegen

Keuken

Je voorkomt lekkages langs de kraan, spoelbak en gootsteen
Je voorkomt etensresten rondom de kookplaat en het keukenblad
Je krijgt een mooie en schone uitstraling door strakke voegen

Toilet

Je houdt je WC eenvoudiger vrij van geurtjes omdat je de voegen makkelijker kunt schoonmaken
je krijgt een mooie en schone uitstraling door strakke voegen
Je krijgt een frisser gevoel door schone nieuwe kitvoegen

Je krijgt 100% tevredenheidsgarantie op de service en het kitwerk

Wij gaan pas weg als jij tevreden bent. Naast kwaliteitsgarantie op het kitwerk, krijg je ook 100% tevredenheidsgarantie. 
Lees hier wat dit betekent

Kitbedrijf direct - De Professionele kitter in Oisterwijk

Vakmanschap snel geregeld

Heb je een kitter in Oisterwijk nodig voor het het herstellen van het kitwerk? Of zoek je een professionele kitter voor het kitten van je nieuwe keuken of badkamer?

Regel het meteen. Gebruik de kitwerk calculator om de prijs te berekenen en plan daarna meteen online een afspraak in.

Laat het kitten door een professionele kitter om later lekkages te voorkomen. Daarnaast wil je dat het kitwerk er goed uitziet. Onze kitters beschikken over de juiste gereedschappen, materialen en productkennis om kwalitatief goed kitwerk te leveren met een waterdicht resultaat.

Heb je voor kitwerk in huis echt een professionele kitter nodig?

Voor het kitten van de douche en andere kitwerkzaamheden in huis heb je echt een professionele kitter. Kitten ziet er makkelijk uit, maar het valt toch tegen wanneer je het zelf moet doen. Tevens is het belangrijk de juiste producten te gebruiken.

Daarnaast wil je niet het risico lopen dat je na een tijdje last heb van lekkages als gevolg van gebrekkig kitwerk. Schade die is ontstaan door slecht of verouderd kitwerk is niet verzekerd door de meeste verzekeraars.

Voorkom problemen achteraf. Daarom adviseren wij je om het kitten door ons als specialisten te laten uitvoeren zodat je op een goed en langdurig resultaat kunt rekenen.

"Waterschade door achterstallig onderhoud of verouderde kitnaden is niet verzekerd"

De meeste verzekeringsmaatschappijen dekken geen gevolgschade door oude, geschimmelde, rotte of slecht onderhouden kitnaden. Laat daarom tijdig het kitwerk controleren en eventueel herstellen.

Wanneer we bij je thuis zijn, dan bekijken je samen met de kitter wat hij moet kitten. Daarnaast controleert hij de andere kitnaden op eventuele gebreken als je wilt.

Woning eigenaren in Oisterwijk kiezen voor Kitbedrijf Direct.

Snel een kitter nodig?

Een prijs berekenen is gratis, anoniem en geheel vrijblijvend.
Bereken een prijs en plan daarna direct een online afspraak. Je ziet ons natuurlijk op de afgesproken dag en tijd in Oisterwijk!
Kitwerk prijs berekenen
Anoniem & vrijblijvend
Je krijgt direct een prijs te zien
Gebruik van de calculator is vrijblijvend en geheel anoniem

Waterschade als gevolg van slecht kitwerk is niet verzekerd

Wat zeggen deze verzekeraars over het vergoeden van schade door slecht onderhouden kitnaden

"Wist u dat veel waterschade ontstaat door slecht onderhouden kitnaden in de badkamer? Deze schade valt helaas niet onder uw verzekering, maar is vaak goed te voorkomen."
Bron: Centraal Beheer
"U heeft waterschade door oud of slecht kitwerk of kapotte voegen in uw badkamer. Dit is niet verzekerd. Het bijhouden van kitnaden en voegwerk valt onder het onderhoud van uw woning en is daarom niet verzekerd."
Bron: Interpolis
"Schade door achterstallig onderhoud, zoals slecht onderhouden kitnaden, of een fout in de bouw van je huis zijn niet vergoed."
Bron: FBTO
"Lekkages die ontstaan door poreuze kitnaden vallen buiten de dekking van de woonhuisverzekering. Deze schade wordt gezien als schade door achterstallig onderhoud."
Bron: Promovendum

Zelf een kitter regelen

Hoe werkt het?

Volg hier het eenvoudige stappenplan om zelf een prijs te berekenen voor het kitwerk bij jou thuis
1

Opmeten kitvoegen

Meet alle naden op die je wilt laten kitten. Tel dan alle afmetingen bij elkaar op.
2

Calculator invullen

Vul de totale lengte in. Maak onderscheid tussen nieuw kitwerk en kitwerk vervangen.
3

Aanvraag indienen

Bevalt de prijs, stuur dan de aanvraag in.
4

Afspraak plannen

Plan na het verzenden direct online je afspraak met de kitter!
Start hier ➔
Naar de kitwerk calculator
Professionele kitter geeft garantie op kitwerk

Prijs berekenen voor het kitwerk in Oisterwijk

Bereken de prijs voor het kitwerk bij jou in huis en plan daarna direct een afspraak

Direct zelf een prijs berekenen
Direct een afspraak plannen
3 jaar garantie (met certificaat)
This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Meet eerst het aantal strekkende meter kitwerk op. Vul de calculator in en krijg direct een prijs te zien. Bevalt de prijs, plan dan online een afspraak.
Kitwerk prijs berekenen
Anoniem & vrijblijvend

Bekijk hier de FAQ

Vaker gestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien staat jouw vraag hier tussen. Zo niet. Neem dan contact op via dit formulier.

Wat is 100% tevredenheidsgarantie?

Je krijgt bij ons 100% tevredenheidsgarantie op het kitwerk. Dat betekent dat we pas bij jou weg gaan wanneer jij 100% tevreden bent.

Om dat te bereiken zorgen we dat we vanaf binnenkomst zorgvuldig met jouw spullen omgaan. Daarnaast controleren we alle kitvoegen in jouw huis zodat je er zeker van bent dat die kwalitatief nog goed genoeg zijn (de controle kost je niets extra's). Net als meteen auto die je naar de garage brengt om de olie bij te vullen, dan bekijkt de monteur ook gelijk de ruitensproeiervloeistof. Want het zou erg vervelende zijn als je je auto ophaalt bij de garage en de ruitensproeier doet het niet. Service van de zaak.

Dan starten we met het kitwerk aanbrengen. Wanneer we klaar zijn, dan ruimen we alles zoveel mogelijk op. Want als kit af wordt gewerkt, dan wordt de ondergrond nat. We maken dat zo goed als het kan droog en schoon zonder de kit te beschadigen.

Als echt alles klaar is, dan bekijk je samen met de kitter of alles naar wens is. Ben je tevreden, pas dan gaan we naar het volgende adres. Zo weten we zeker dat je 100% tevreden bent.

Wat als ik de meters verkeerd heb ingeschat tijdens het invullen van de calculator?

Dat is geen enkel probleem. Wanneer de kitter bij jou is, dan meet hij alles op. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent en betaal je niet te veel. Het bedrag op de factuur is altijd op basis van de werkelijke strekkende meters.

Kunnen jullie scheuren in de tegelvoegen repareren?

Ja, het is mogelijk om het voegwerk tussen de tegels te repareren. Het is zelfs belangrijk om dit te repareren, want door de scheurtjes in het voegwerk kan vocht achter de tegels terecht komen. Want de scheuren in het voegsel, hoe klein de scheurtjes ook zijn, zuigen het water op door de capillaire werking. Doordat het vocht achter de tegels zit, ontstaat er op termijn schade. Vochtschade ontstaan door slechte tegel- of kitvoegen is niet gedekt door de meeste verzekeraars.

Hoe gaat het repareren van de scheuren in het voegwerk in zijn werk?

Als je een aanvraag doet voor het kitwerk, beschrijf dan ook het probleem van de scheuren. Het heeft de voorkeur dat je ook foto's mee stuurt zodat we de situatie kunnen inschatten. Wanneer we ter plaatse zijn bekijken we de situatie en geven dan een advies of oplossing.

Betreft de daadwerkelijke reparatie van het voegsel. Het is voor ons niet mogelijk om allerlei verschillende kleuren voegsel op voorraad in de bus te zetten. We hebben wel wit en zilvergrijs bij. Daarom aan jou de vraag om zelf voor het voegsel te zorgen wanneer je een andere kleur wilt. Let op! Er ontstaat bijna altijd kleurverschil tussen de oude en gerepareerde voegen. Ook als je dezelfde kleur hebt of koopt die al gebruikt is.

Heb je nog reserve tegels?

Dit is belangrijk, want de tegels kunnen beschadigen tijdens het uitslijpen van de oude voegen. We gaan voorzichtig met jouw spullen om en we werken uiteraard zo nauwkeurig mogelijk, maar het kan altijd voorkomen dat tegels beschadigen. De beschadigde tegel(s) kunnen we dan wel vervangen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de reservetegels.

Wat kost het repareren van de gescheurde tegelvoegen?

De tijd die het kost om de werkzaamheden te voltooien belasten we door à € 72,60 per uur inclusief 21% btw en exclusief materiaal. Afhankelijk van de schade en situatie moet je al snel rekenen op 1 tot 2 uur arbeid.

 

Kan ik de opdracht annuleren of verzetten?

Het kan onverhoopt voorkomen dat de afspraak niet uit komt. We vragen je de afspraak minimaal 24 uur van te voren de annuleren of te verzetten. Anders zijn we genoodzaakt om € 19,- in rekening te brengen. Komen we aan een gesloten deur, dan belasten we € 75,- en voorrijkosten.

Wanneer je de afspraak wilt verzetten, kan dat éénmalig kosteloos. Houd rekening dat het opnieuw plannen van een afspraak al snel 5 tot 10 werkdagen kost omdat we meestal volgepland zitten.

Annuleren of verzetten doe je door een e-mail te sturen naar info@kitbedrijfdirect.nl.

Is de uitgerekende prijs bindend?

Nee hoor. Het bedrag dat je afrekent, is op basis van het werkelijk aantal meters. Want de kitter meet alles na. Op deze manier betaal je nooit te veel.

Hoe lang moet kit drogen voordat ik kan douchen?

24 uur na het aanbrengen van de kit kun je weer douchen.

Maar pas op! Laat de kit minimaal 72 uur uitharden voordat je het aanraakt en voorzichtig reinigt. Pas na 2 weken kan je het grondiger reinigen.

De droogtijd van kit (siliconenkit) is afhankelijk van de voegdikte. Het is belangrijk dat het kitwerk volledig uithardt, want alleen zo houdt de kit zijn afdichtende eigenschappen en gaat de kit lang mee.

Tip! Ventileer de badkamer goed na het douchen?  Zet een raampje op een kier en laat de deur van de badkamer open staan. Heb je een mechanische afzuiginstallatie, laat die dan minimaal 30 minuten draaien nadat je in bad bent geweest of hebt gedoucht.

Hebben jullie verschillende kleuren kit?

Ja, we hebben onderstaande standaard kleuren bij. Je bepaald samen met de kitter de kleur die je wilt. Uiteraard kan hij hier advies in geven. Het is mogelijk een proefje te zetten. We kitten dan korte stukje met verschillende kleuren zodat je goed kan zien wat je wilt.

Deze kleuren hebben we bij:

  • Transparantgrijs (dit is niet doorzichtig)
  • Donker transparantgrijs (dit is niet doorzichtig)
  • Zilvergrijs (lichtgrijs)
  • Antraciet (donkergrijs)
  • Antracietgrijs
  • Basaltgrijs
  • Sanitairgrijs (voegkleur)
  • Off white (bijna wit)
  • RAL 9001 (lichte creme/wit)
  • Zwart

Het is helaas niet mogelijk om deze kleuren nauwkeurig digitaal weer te geven.

Kitbedrijf Direct is gesloten

Kitbedrijf Direct heeft alle bedrijfsactiveiten gestaakt.
crossmenu